Branding fotografie

Breng jouw merk tot leven met prachtige foto’s die de essentie van jouw visie vastleggen. Bij mijn fotografie draait alles om het begrijpen van jouw wensen, in een informele en gezellige setting. Samen gaan we op zoek naar de perfecte beelden die jouw merk tot in de puntjes weerspiegelen. Laat mij jouw verhaal vertellen door de lens en samen creëren we content die indruk maakt.

€400,- 

2 tot 3 uur fotografie | de beste foto’s zorgvuldig nabewerkt | thuis of op locatie | exclusief btw en reiskosten

I would like to give a special thank you to Imke. Her incredible photography skills have beautifully captured the essence of my artworks.

Louis Groeneveld

Kinder-/familiefotografie

Leg dierbare momenten vast. Met een ontspannen en leuke aanpak zorg ik ervoor dat iedereen zich voor mijn lens op zijn gemak voelt. Of het nu gaat om leuke kinderportretten of lieve familiemomenten, ik vang die kostbare herinneringen die een leven lang meegaan.

€250,-

1 tot 1,5 uur fotografie | de beste foto’s zorgvuldig nabewerkt | thuis of op locatie | inclusief btw en exclusief reiskosten

Super fijn contact en erg behulpzaam! Wij stuurde wat voorbeelden en Imke zocht de rest voor ons uit. Locatie en tijd kregen we door en binnen een uur waren we klaar! (Top voor met een kleintje) Ook ontvingen we snel de resultaten waar we razend enthousiast over waren, echt een aanrader! 🤍🤍

Sander, Merel en Maeve

Portret/LinkedIn  

Laat je professionele kant stralen met een persoonlijke twist! Van professionele bedrijfsportretten tot LinkedIn-profielfoto’s die in het oog springen. Wil je dat iedereen in jouw team een geweldige profielfoto heeft, of ben je juist op zoek naar een vleugje professionaliteit voor je eigen LinkedIn-pagina? Neem contact met me op en ontdek de mogelijkheden om jouw uitstraling te versterken!

Prijs op aanvraag

We kunnen samen een geschikte tijd plannen | de beste foto’s zorgvuldig nabewerkt | thuis of op locatie

Feest 

Maak je feestelijke momenten onvergetelijk! Met oog voor detail ben ik er om jouw feest, bruiloft of werkborrel op de beste momenten vast te leggen. Samen zorgen we ervoor dat je deze kostbare herinneringen voor altijd kunt koesteren. 

Prijs op aanvraag

We kunnen samen een geschikte tijd plannen | de beste foto’s zorgvuldig nabewerkt | thuis of op locatie

Op aanvraag

Naast mijn passie voor het vastleggen van bijvoorbeeld geweldige momenten op feesten of het maken van sterke merkbeelden, ben ik ook jouw  fotograaf voor speciale verzoeken. Heb je bijvoorbeeld smakelijke gerechten die je prachtig wilt vastleggen of andere toffe ideeën in gedachten? Laten we samen brainstormen over de mogelijkheden. Dus, aarzel niet en stuur me een berichtje, zodat we samen die perfecte foto’s kunnen maken.

Let’s make something amazing together!

COPYRIGHT © 2024 • Creative Studio Imke