Maak jouw merk online zichtbaar

Ik help graag met het creëren van jouw online zichtbaarheid. Mijn aanpak begint met een vrijblijvend gesprek om jouw doelen te begrijpen. Ik ben gespecialiseerd in op maat gemaakte online campagnes voor Meta (Facebook/Instagram) en zorg voor wekelijkse rapporten.

Geen social media-account? Geen zorgen! Ik help je erbij en zorg voor boeiende contentplanning, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

Bij Studio Imke draait alles om jouw online succes. Neem contact met me op en laten we samen werken aan het vergroten van jouw online impact.

Hoe ik je kan helpen:

Heb je nog geen social media-accounts? Geen zorgen! Ik ben hier om je te helpen bij het creëren van een goed profiel en een Meta Business-account. Samen geven we jouw online aanwezigheid de beste start.

Op zoek naar mooie foto’s en pakkende korte video’s om je bedrijf te laten schitteren? Of wil je je online profiel een frisse boost geven? 

Samen creëren we content die jouw bedrijf doet opvallen en waarmee we geweldige campagnes kunnen opzetten. 

Geen zorgen meer over wat je op social media moet plaatsen. Laat mij een contentplanning voor je maken, zodat jij je volledig kunt concentreren op je bedrijf.

Op zoek naar campagnes die perfect bij jouw bedrijf passen? Ik ontwerp campagnes op maat, speciaal voor jou en dat allemaal tegen een vriendelijk tarief.

Benieuwd naar meer informatie? Stuur mij een berichtje met wat jouw wensen zijn en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Let’s make something amazing together!

COPYRIGHT © 2024 • Creative Studio Imke